Smooff Cushy Loungematras – Sweet Pink (Toterfout) ☆☆☆

Smooff Cushy Loungematras - Sweet Pink in Toterfout

Microvezel | 5,5 kg

Lay back and relax! Dé originele Smooff. Een heerlijk, opvouwbaar loungematras om comfortabel op te luieren.

Duurzame, afritsbare en waterbestendige buitenhoes in combinatie met stevige binnenkussens zorgen voor optimaal ligcomfort. Geïntegreerd hoofdkussen.

De Smooff is natuurlijk heerlijk voor in de tuin, maar door de draagband en het lage gewicht ook eenvoudig mee te nemen naar het strand, op vakantie of naar het park! Je kan overal van je Smooff genieten. Onverwacht bezoek? Door de schuimvulling is de Smooff ook een ideaal logeerbed.

De Smooff is gemaakt van waterafstotend polyester (420D), welke is behandeld met een UV beschermingslaag en een brandvertragende laag.

Eenvoudig mee te nemen, eenvoudig te reinigen en kan tegen een onverwachte bui.
Hij weegt ongeveer 5,5 KG.

Afmetingen:
Opgeklapt 60x50x52 cm.
Uitgeklapt 200x60x8 cm (+kussen 28cm). (EAN code: 8717853024238 ) (ID: 9200000013983388 Smooff) Ga je straks ook terug make up kopen in Toterfout ? Smooff Cushy Loungematras - Sweet Pink in Toterfout

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Smooff Cushy Loungematras – Sweet Pink” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede garden Ligbedden in de streek van Veldhoven (Nederland).

Waar? in Veldhoven

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Toterfout.


Er bestaan tal van winkels nabij Veldhoven.

Misschien kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.mellowmind.nl Smooff Cushy Loungematras - Sweet Pink in Toterfout